Boyuyorum Rabbimi Anıyorum - Timaş Yayınları

boyuyorum-rabbimi-aniyorum-9786050803174.jpg

Boyuyorum Rabbimi Anıyorum

Çocuklar en sevdiği aktivitelerden birini yaparken dini kavramları da öğrenecekler.
Marka: Gülce Çocuk
Kitaplık: İlk Çocukluk
Diziler: Boyuyorum Dinimi Öğreniyorum
Sayfa / Ebat: 32s. / 20x26
İlk ve Son Baskı: Haziran’12 / Ekim’20
Baskı Sayısı: 2
Çizer:
ISBN: 978-605-08-0317-4
Barkod: 9786050803174
24.00 TL

KDV Dahil Fiyat

Arka kapak
"Boyuyorum Rabbimi Anıyorum” kitabı, çocuklara yaşadıkları hayat içinde, hemen her konuda ve her durumda Allah’ı anıp O’nu tespih edebileceklerini öğretmeyi amaçlıyor. Çocuklar, özenle tasarlanan resimleri keyifle boyarken aynı zamanda yeni dualar da öğrenmiş olacaklar. Bu kitap, çocuklarınızın din eğitimine önemli bir katkı sağlayacak. Prof. Dr. Mehmet Emin AY. "
Editörün görüşü
Çocuklar ve eğitim konusunun materyal kısmında düşünülecek pek çok husus var. tek bir basamağı olmayan eğitimin kişiden kişiye değişen teknikleri ve tarzları olmalıdır. Bütün çocukların öğrenme şeklinin aynı tarzda olmasını beklemek doğru olmaz. Aynı bilgileri kimisi sayısal yönüyle algılayacak kimi çocuklar da sözel yönüyle algılayacaktır. Bunlar içinde her ikisine de hem yakın hem de uzak olan sanat yönü gelişmiş çocuklar ve alması gereken eğitim hususu bize önemli bir şeyi hatırlatmaktadır. Bir eğitimcinin bu noktayı görmesi gerektiği gibi ondan çok daha ötede evde ebeveynin görmesi gerekir. Bir sınıf içinde, bazen kalabalık olmasının verdiği enerji ile tam anlamıyla eğitim yerini bulamamaktadır. Bu noktayı göz önünden ayırmamak ve çocuklara daha bilinçli eğitim vermenin ebeveynin ilk ve ana işi olduğunu unutmamak gerekir. Bu kitapta sanat yönü gelişmiş çocuklar için materyal sunulduğu gibi her çocuğun sanat ihtiyacına cevap verme imkanı da sunmuş oluyor.
En önemli cümle
“Boyuyorum Rabbimi Anıyorum” kitabı, çocuklara yaşadıkları hayat içinde, hemen her konuda ve her durumda Allah’ı anıp O’nu tespih edebileceklerini öğretmeyi amaçlıyor.
Bu kitap neden önemli
Kitap hem okul yaşına gelmiş çocuklarda parmak kaslarının gelişmesine yardımcı olduğu için önemli hem de dini/ahlaki eğitimini vermenin farklı bir metodunu çocukların karşısına çıkardığı için önemli. Yapılan bu faaliyet/sanat kitabı boyamadan ötede çocukların boyadığı resmin içeriğini kavramasına daha uzun soluklu düşünmesine zemin oluşturuyor. Böylece çocuklar için bilgilenmek mümkün olmuş oluyor.
Anahtar kelime
Boyama, Etkinlik, Çocuk, Allah Sevgisi, Esma, İsim, İbadet

Diğer kitaplara göz atın

Yeni
peygamber-meslekleri---ara-bul-9786259561653.jpg

Peygamber Meslekleri - Ara Bul

Asuman Kılıç
Gülce Çocuk
140.00 TL
mutlu-ramazan-cadiri-9786259561608.jpg

Mutlu Ramazan Çadırı

Süreyya Ülker Aydın
Gülce Çocuk
125.00 TL