
INSTAGRAM PAYLAŞIMLARI
Levent Beden Dersiyle Başımız Dertte - Levent Ve Tayfası 2
Komik, saf, deli dolu Levent’in, haylaz kardeşi ve muzır sınıf arkadaşlarıyla yaşadığı tadına doyum olmaz maceralar…
Marka | : Timaş Çocuk |
Kitaplık | : Çocuk Kitaplığı |
Diziler | : Levent ve Tayfası - 2 |
Sayfa / Ebat | : 96s. / 12,5x19,5 |
İlk ve Son Baskı | : Eylül’17 / Ağustos’24 |
Baskı Sayısı | : 9 |
Çizer | : |
ISBN | : 978-605-08-2626-5 |
Barkod | : 9786050826265 |
Alt Başlık | : Levent |
130.00 TL
KDV Dahil Fiyat
Arka kapak
"Beden dersinde öğretmenin düdüğü çalmasıyla ne kadar koşacağımızı bilmeden hızla koşuya başladık. Kâmil tabii ki en arkada, söylene söylene koşuyordu:
– Öldüm ben. Bittim. Biraz önce yediğim sarmalar da midemde koşuyor. Ben bayılacağım. Bir şeyler oluyor bana.
– Sus istersen Kâmil. Daha yarım tur bile atmadık.
Koşmaya devam ettik. Birkaç tur sonra da Kâmil’in sesi kesildi. Acaba Kâmil'e ne oldu?"
Komik, saf, deli dolu Levent’in, haylaz kardeşi ve muzır sınıf arkadaşlarıyla yaşadığı tadına doyum olmaz maceralar…
Editörün görüşü
Mustafa Orakçı'nın eğlenceli ve sürükleyici üslubuyla yazdığı Levent ve Tayfası, çocuklara kitap okumayı sevdirirken yardımlaşmanın, arkadaşlığın, iş birliğinin, dostluğun, paylaşmanın, kardeşliğin önemini de öğreniyorlar. Bu set, çocuklarda kitaba dair bir merak uyandırarak okuma şevkini artırıyor. Bu kitapta, maceranın yanı sıra dostluğun önemi, hayvan sevgisi, sağlıklı beslenme ön plana çıkıyor. Çocuklar bu kitapla hem dostluğu öğrenecekler hem de çok eğlenecekler.
Levent ve Tayfası 2 serisi, çocuklara yardımlaşma, iş birliği, paylaşma, arkadaşlık, dostluk, sorumluluk alma gibi değerleri kazandırıyor.
En önemli cümle
Tayfa olarak Kâmil’in 100 almasına çok sevindik. Kâmil’i omuzlarımıza almak istedik ama olmadı. Gücümüz yetmedi. Kâmil’i havaya kaldırmaya çalışırken hepimiz yere düştük. Daha doğrusu Kâmil üstümüze düştü.
Bu kitap neden önemli
Levent ve Tayfası serisinin kitaplarından olan Beden Dersiyle Başımız Dertte'de Levent ve Tayfası, birbirinden ilginç maceralar yaşıyorlar. Serinin bu kitabında Kâmil'in başı beden dersi ve beden öğretmeniyle derde giriyor. Ama Kâmil bir şekilde bu dersi de geçmeyi başarıyor. Bu kitapla çocuklar, sorumluluk, dayanışma, yardımlaşma, temizlik, hayvan sevgisi gibi değer ve kazanımlar elde ediyorlar. Aynı zamanda okuma alışkanlığı kazanıyorlar.