
INSTAGRAM PAYLAŞIMLARI
Levent Gaziantep'te - Türkiye'yi Geziyorum 3
Levent ve Tayfası, bu kez Türkiye'yi geziyor! Kahramanlar şehri Gaziantep, onları bekliyor...
Marka | : Timaş Çocuk |
Kitaplık | : Çocuk Kitaplığı |
Diziler | : Levent Türkiye'yi Geziyorum - 3 |
Sayfa / Ebat | : 96s. / 12,5x19,5 |
İlk ve Son Baskı | : Eylül’14 / Mart’25 |
Baskı Sayısı | : 17 |
Çizer | : |
ISBN | : 978-605-08-1770-6 |
Barkod | : 9786050817706 |
130.00 TL
KDV Dahil Fiyat
Arka kapak
Levent ve Tayfası Türkiye’yi gezmeye devam ediyor! Bu kez istikamet; Trabzon, Erzurum, Diyarbakır, Gaziantep ve Hatay…
Her bir kitapta o şehrin doğal güzellikleri, tarihî dokusu, kültürel zenginlikleri birbirinden komik maceralar eşliğinde anlatılıyor.
Editörün görüşü
Levent Türkiye'yi Geziyorum serisinde Levent ve tayfası, Türkiye'yi keşfe çıkıyor. Her kitapta o şehre ait doğal güzellikler, tarihî geçmiş, öne çıkan yerler; kimi zaman komik, kimi zaman duygulu maceralar eşliğinde anlatılıyor.
Tayfa ziyaret ettiği her şehirde, o şehre ait önemli yerleri geziyor, görüyor ve öğreniyor. Hem ülkemizin doğal ve kültürel güzelliklerini öğreniyorlar hem de millî kültür ve bilinç ediniyorlar. Aynı zamanda heyecanlı maceralar yaşıyor, çok mu çok güldürüyorlar.
Çocuklar, Türkiye'yi Geziyorum 3 serisiyle çok öğrenecek çok eğlenecekler!
En önemli cümle
Evliya Çelebi, Gaziantep için "Bu şehri anlatmaya ne dil ne kalem yeter." demiş.
Bu kitap neden önemli
Türkiye'yi Geziyorum-Levent Gaziantep'te kitabında tayfa, kahramanlar diyarı Gaziantep'i ziyaret ediyor. Antep Kalesi'ni ziyaret ediyor, baklava yiyor, muhteşem konaklara uğruyor, Zeugma Mozaik Müzesi'ni geziyorlar. Bu sırada pek çok macera yaşıyor, hem eğlendiriyor hem de güldürüyorlar.
Çocuklar, bu kitapla belki gezip gördükleri belki de hiç gitmedikleri Gaziantep'i, Gaziantep'in tarihî ve doğal güzelliklerini öğreniyorlar. Aynı zamanda tayfa arasındaki sevgi, saygı, sorumluluk, dayanışma gibi değerlere de şahit oluyor, bu değerleri öğreniyorlar.