Levent Pamukkale'de - Türkiye'yi Geziyorum 1 - Timaş Yayınları

levent-pamukkalede---turkiyeyi-geziyorum-1-9786051148069.jpg
INSTAGRAM PAYLAŞIMLARI

Levent Pamukkale'de - Türkiye'yi Geziyorum 1

Levent Denizli'de, Pamukkale Travertenleri'nde...
Marka: Timaş Çocuk
Kitaplık: Çocuk Kitaplığı
Diziler: Levent Türkiye'yi Geziyorum - 1
Sayfa / Ebat: 96s. / 12,5x19,5
İlk ve Son Baskı: Aralık’11 / Kasım’24
Baskı Sayısı: 30
Çizer:
ISBN: 978-605-114-806-9
Barkod: 9786051148069
130.00 TL

KDV Dahil Fiyat

Arka kapak
"“Pamukkale, dünyada yaşatılması gereken en önemli doğal güzelliklerden biri olarak kabul ediliyor.” Levent ve tayfası, Denizli’ye gidiyor; Denizli’nin ötüşüyle ünlü horozuyla tanışıyor, tarihî çarşısını geziyor, 2200 yıllık Hierapolis’i öğreniyor ve dünya mirası listesindeki muhteşem Pamukkale travertenlerini yakından görüyorlar. Komik, saf, deli dolu Levent’in, haylaz kardeşi ve muzır sınıf arkadaşlarıyla yaşadığı tadına doyum olmaz maceralar... "
Editörün görüşü
Mustafa Orakçı'nın yazdığı Levent Türkiye'yi Geziyorum serisi, çocukların hem eğlendiği hem de bilgilendiği bir seri. Çocuklar, birbirinden eğlenceli maceralar yaşarken hem şehir hakkında bilgi sahibi oluyorlar hem de Türkiye'nin tarihi ve doğal varlıklarını öğreniyorlar. Görmek istediklerini şehirlere gidemeseler de o şehirleri görmüş kadar oluyorlar. Genel kültürleri artıyor ve eğleniyorlar. Mustafa Orakçı'nın akıcı üslubu, özenli Türkçesi çocuklara okuma zevki ve alışkanlığı da kazandırıyor. Türkiye'yi Geziyorum serisini çocuklar çok sevecekler.
En önemli cümle
Pamukkale'den ayrılmadan önce güneşin batışını izlemeye koyulduk. Güneşin kızıllığı ile travertenlerin beyazı birleşince muhteşem bir manzara ortaya çıkmıştı.
Bu kitap neden önemli
Levent Türkiye'yi Geziyorum serisi, hem macera hem de geziden oluşan, çocukların okurken bilgileneceği ve eğleneceği bir seri. Çocuklar bu seriyle Türkiye'nin doğal güzellikleri ve tarihi dokuları hakkında bilgi ediniyor, kültürel zenginliklerini öğreniyorlar. Levent Pamukkale'de kitabında, Pamukkale'ye yola çıkan Levent ve tayfasının başından geçen maceraları okuyacaksınız. Bu maceraları okurken Denizli şehri hakkında bilgi edinecek, dünya kültür mirası listesinde yer alan Pamukkale'yi tanıyacak ve antik kentleri birlikte gezeceksiniz.
Anahtar kelime
Levent, Gezi, Macera, Denizli, Pamukkale, Traverten

Diğer kitaplara göz atın

Yeni
annemin-kafasinin-icinde-ne-isim-var-9786255978608.jpg

Annemin Kafasının İçinde Ne İşim Var?

Haktan Kaan İçel
Timaş Çocuk
165.00 TL