Şirin Boğaz Turu'nda - İstanbul'u Geziyorum 1 - Timaş Yayınları

sirin-bogaz-turunda---istanbulu-geziyorum-1-9786050811438.jpg
TANITIM VİDEOSU

Şirin Boğaz Turu'nda - İstanbul'u Geziyorum 1

İstanbul'un eğlenceli yüzüyle tanışmaya hazır olun!
Marka: Timaş Çocuk
Kitaplık: Çocuk Kitaplığı
Diziler: Şirin İstanbul'u Geziyorum-1
Sayfa / Ebat: 96s. / 12,5x19,5
İlk ve Son Baskı: Haziran’13 / Mart’24
Baskı Sayısı: 15
Çizer:
ISBN: 978-605-08-1143-8
Barkod: 9786050811438
Alt Başlık: İSTANBUL'U GEZİYORUM
130.00 TL

KDV Dahil Fiyat

Arka kapak
Havaalanının içine girdik. Etraf çok kalabalık… Babam hangi uçakların indiğini gösteren ışıklı panoya bakarken bir yandan da bana misafirperverlik konulu bir konuşma yaptı. Gelen kıza yakın davranırsam çok sevinirmiş. Babama hiç merak etmemesini, elimden geleni ardıma koymayacağımı söyledim.”
Bu kitapta Şirin’le birlikte Ortaköy’ü Emirgan’ı, Kanlıca’yı gezecek ve çoook eğleneceksiniz! 
Editörün görüşü
Tecrübeli yazar Birsem Ekin Özen'in çok sevilen karakteri Şirin, İstanbul'u Geziyorum serisinde İstanbul'un çeşitli semtlerini gizemli ve eğlenceli maceralarla şenlendiriyor. Bu seri, İstanbul'da yaşayanlar için yaşadıkları şehre farklı bir gözle bakmalarını sağlarken; İstanbul'u hiç tanımayanlar içinse bir rehber niteliği taşıyor.
En önemli cümle
Baba bu camii ne kadar güzel! Çocuk camisi mi?
Bu kitap neden önemli
Bu set, çocuklara hem Türkiye'nin hem de dünyanın en bilindik şehirlerinden biri olan İstanbul'un ne kadar zengin bir kültüre ve tarihe sahip olduğunu, inanılmaz bir okuma hazzı vererek anlatan eğlenceli bir çalışma.
Anahtar kelime
İstanbul, Şehir, Gezi, Seyahat, Macera

Diğer kitaplara göz atın

Yeni
annemin-kafasinin-icinde-ne-isim-var-9786255978608.jpg

Annemin Kafasının İçinde Ne İşim Var?

Haktan Kaan İçel
Timaş Çocuk
165.00 TL