
Yeni
Kendi Gölgeni Aşmak
Güçlü bir sen inşa edebilmek için zayıflıklarınla yüzleş!
Marka | : Timaş Yayınları |
Kitaplık | : Psikoloji Kitaplığı |
Diziler | : Psikoloji |
Sayfa / Ebat | : 208s. / 13,5x21 |
İlk ve Son Baskı | : Eylül’25 / Eylül’25 |
Baskı Sayısı | : 1 |
Kapak Tasarım | : |
ISBN | : 978-605-08-4959-2 |
Barkod | : 9786050849592 |
Üst Başlık | : İyi, Güçlü ve Sağlıklı Karakter Gelişimi |
250.00 TL
KDV Dahil Fiyat
Arka kapak
Hızla değişen, belirsizliklerle dolu hayatın içinde insanı ayakta tutan en önemli dayanaklardan biri: sağlam bir karakter. Ferhat Kardaş, Kendi Gölgeni Aşmak’ta sadece teorik bilgi sunmakla kalmıyor, yaşamın içinden çarpıcı örneklerle bizi kendimizle yüzleşmeye çağırıyor. Her bir karakter zafiyetini, yalnızca bireysel bir kusur olarak değerlendirmiyor; aynı zamanda ilişkileri, meslekleri ve hayatları etkileyen birer kırılma anına dönüştürüyor.
Öfke kontrolünden dürüstlüğe, gösterişten karamsarlığa, affetme gücünden hayır diyebilme becerisine kadar pek çok temel meseleye eğilen kitap; sabır, şükran, tevazu, irade ve sağlıklı sınırlar gibi erdemlere dayalı çözüm yollarını da sunuyor. Okurun kendine dair cevapsız bıraktığı pek çok soruya içten, sarsıcı ve umut veren yanıtlar sunuyor.
Kendi gölgesini aşmak isteyen, iyiliği ve erdemi hayatının merkezine almak isteyen herkes için yol gösterici bir rehber.
En önemli cümle
“En kötüsü saplanıp kalmaktır; bir insana, bir yaşantıya, bir beklentiye, bir hayal kırıklığına saplanıp kalmak. Saplanıp kaldığımız yer bizim zindanımız olur.”
Bu kitap neden önemli
• Manevi ve insani değerlere dikkat çeken nadir kişisel gelişim kitaplarından biri. Sadece bireysel başarıyı değil, anlamlı ve dengeli bir hayatı da önceleyen bir yaklaşım taşıyor.
• Kitap, sadece soyut kavramlara değil, herkesin hayatından, okurun özdeşlik kurabileceği kesitlere yer veriyor.